19. 3. 2024

DOUDEEN TEAM

TABLE HOCKEY ELITE – MISTR ČR 2022 – EUROPEAN MASTERS 2023 – ŠPRTEC – BRNO BOHUNICE

O víkendu pokračovaly soutěže družstev

3 min read

Konec dubna byl o víkendu ve znamení dalšího kola soutěží družstev. Z pohledu postavení týmů v tabulce byl pro nezaujatého fanouška velmi zajímavý prvoligový sobotní souboj v Dobré Vodě u Českých Budějovic. Domácí jakož to nejlepší klub historie stolního hokeje, co do počtu získaných prvoligových titulů se v prvním utkání poměřili s letos výbornými Boskovicemi. I přes vyrovnaný výkon utkání to nebyl ten válec na který jsme u jihočechů zvyklí. Především nevyrovnané výkony Miloslava Macha a trochu unavený výkon Tomáše Fleišmana byl na konci utkání jeden z hlavních důvodů proč Boskovice ve střetnutí zvítězily i když těsně 9:8. Pokud měl někdo pocit, že hráče v červeném zastaví loňští mistři ČR, tak bohužel musel zmačkat svůj špatně vsazený tiket. Boskovice vlétly ve druhém utkání na Doudeen Team způsobem 4:0 po první směně. Kdo čekal redukci výsledku nedočkal se. Po čtvrté směně 11:3 a zápas byl hotov. Kosmetická úprava skóre proběhla až za rozhodného stavu. Konečný výsledek 11:6 pro Boskovice, které bez ztráty kytičky opanuji prvoligovou tabulku a zisk titulu mají plně ve vlastních rukou.

Doudeen Team po té vstoupil do taktické bitvy s Dobrou Vodou. Výsledek byl po třech směnách 3:3. Hlavní změnou Dobré Vody oproti předchozímu zápasu s Boskovicemi byl výkon Miloslava Macha, který dvěma výhrami pomohl k celkovému vítězství 8:5.

Doudeeni se propadli na třetí místo a nezískali za víkend ani bod. Naopak dařilo se pronásledovatelům první trojky. Ostrava bez větších komplikací porazila Dragony i Prahu. Oběma soupeřům uštědřila shodně 13 proher. Dragoni prohráli jen 7:13, Praha 5:13. Podobný nezdar jako Doudeen Team má za sebou i Břeclav. Prohrála obě svá utkání. Dle papírových předpokladů s Dragony 10:12. Překvapivě pak s Prahou 9:11. V obou utkáních bylo netradičně málo remíz.

Velkým kolem v Mostě pak pokračovala druhá nejvyšší soutěž ČR. Doudeenskému béčku – THE Orel Bohunice se dařilo o poznání lépe a pouze favorizované SHL Brno našlo na bohunické recept. Všechny ostatní týmy dokázali bohuničtí přehrát a drží si sympatické druhé místo v druholigové tabulce. Mezi postupovou pětkou je k mání jeden mostecky celek a též i tým, který byl ještě loni součástí bohunické soupisky – Šprti Mutěnice. Ty bude především mrzet velmi těsná prohra se Sokol Střelice 2:3 díky které opanují možná pro ně až 4.místo. S velkých akcí je nejbližší CZECH OPEN, které se hraje 20.5.2023 v Brně. Všichni jste srdečně zváni. V rámci výročí 30 let šprtce v Bohunicích je na turnaji snížené startovné. Pro hráče nad 18 let je startovné 130,-Kč. Pro hráče do 18 let je startovné 30,-Kč. Pro zahraniční účastníky je startovné na turnaji zdarma.

Podobné

Copyright © All rights reserved Doudeen Team. | Newsphere by AF themes.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com