19. 3. 2024

DOUDEEN TEAM

TABLE HOCKEY ELITE – MISTR ČR 2022 – EUROPEAN MASTERS 2023 – ŠPRTEC – BRNO BOHUNICE

Doudeeni ve druhém kole 100%

2 min read

V náhradním domácím prostředí se v předkole druhého kola nejvyšší soutěže družstev představil bohunický Doudeen Team. Ten využil k odehrání domácího trojutkání vstřícnost obce Holasice, která poskytla pro stolní hokejisty místní obecní tělocvičnu. Bohunický oddíl má dva hráče právě z Holasic, takže domácí hráči mimo stěhování stolů nic zásadnějšího řešit nemuseli. V 9 hodin se tak mohli utkat se sousedy z Modřic. Dragoni první dva zápasy vyšly bodově naprázdno a není divu, že si chtěli svou nelichotivou bilanci napravit. Hned po prvním kole vedení 3:1 nenaznačovalo v tomto ohledu žádnou odchylku od plánu zvítězit. Doudeenům se podařilo ve druhé směně snížit na 3:4. Otočení zápasu bylo k vidění ve směně třetí. Doudeeni ji vyhráli 3:1. Před posledními zápasy měli bohuničtí k dispozici dvoubodový náskok, který se jim v poslední směně podařilo udržet na nejtěsnějším rozdílu jednoho bodu. Konečný výsledek 8:9. Čtyřmi výhrami se pod výsledek domácích přičinil Jakub Martinčič.

Dragoni tak čekali na první body již tři prvoligové zápasy. Změnit to mohli hned vzápětí s Prahou. V podobném průběhu první dvě směny udržovali Dragoni těsný jednobodový náskok. Praha však třetí a čtvrtou směnu prohrála 1:3 a poslední dokonce 0:2. V celkovém zúčtování to znamenalo prohru 6:12. K zápasu nastoupil i loňský prvoligový mistr ČR Jaromír Foltýn jun. Z pěti zápasů však přispěl jen výhrou 5:1 s Hronem a dvěmi remízami.

Svou zápornou reputaci si Jaromír napravil se svým loňským chlebodárcem. S Doudeen Teamem byl +1 za jedno vítězství a 4 remízy. K jeho výkonu se však nikdo další velkou měrou nepřipojil. Nejpovedenější byla z pohledu Prahy 3. směna, kterou vyhrál tým z hlavního města 3:1 a snížil průběžný stav na 4:6. Brněnští však následně vyhráli směnu 3:0 a do posledního zápasu hracího dne šli s pohodovým pětibodovým náskokem. Konečný výsledek 6:12 pro Doudeen Team znamenal pro černožluté 100% získaných bodů ve druhém předkole nejvyšší soutěže družstev ČR. Za 14 dní se 2. kolo 1.ligy ČR dohraje.

Podobné

Copyright © All rights reserved Doudeen Team. | Newsphere by AF themes.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com