18. 4. 2024

DOUDEEN TEAM

TABLE HOCKEY ELITE – MISTR ČR 2022 – EUROPEAN MASTERS 2023 – ŠPRTEC – BRNO BOHUNICE

Odstartovala 2.liga družstev 2022

2 min read

Do své další sezóny vstoupila pro sobotní první lize družstev i nedělení druhá nejvyšší soutěž družstev. S třemi vítězstvími se nejvíce dařilo Mostu „B“, který však mimo tří zmíněných tří výher přidal navíc jednu remízu a jednu prohru.

Bez ztráty kytičky je tak už v dalším kole může ohrozit Kadolec „A“, který začal sezónu taktéž třemi výhrami, ale vzhledem k rozlosování k nim nic dalšího nepřidal. Z tohoto důvodu si drží 100% úspěšnost vítězství. Nutno podotknout, že k důležitým bodům jim pomohla i prvoligová posila Patrik Juchelka.

Na bronzovém stupni se po prvním kole úspěšně usadili Boskovice, které zvládli dvakrát zvítězit a ztratili jeden bod s Mostem B za konečnou remízu 3:3.

Bohuničtí orli vkročili do sezóny hned v prvním utkání vítězstvím nad Mostem „B“ 5:1. Velkou měrou se na vítěztví podílel Zdeněk Němeček a Jakub Rezek – oba v utkání 2-1-0. Bohužel první vyhrání z kapsy vyhání a k výbornému první utkání již další body Bohunice nepřidaly. S Mostem „A“ prohráli hráči v černožlutých dresech vysoko 3:6 a závěrečné repete s Mostem „B“ těsně podlehli 2:3.

Další kolo 2.ligy se odehraje 20.2.2022. Bohunice míří do Mutěnic. Hrát se bude ve stejný termín i druhá liga v Mostě.

Podobné

Copyright © All rights reserved Doudeen Team. | Newsphere by AF themes.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com