19. 4. 2024

DOUDEEN TEAM

TABLE HOCKEY ELITE – MISTR ČR 2022 – EUROPEAN MASTERS 2023 – ŠPRTEC – BRNO BOHUNICE

Startují soutěže družstev 2022

2 min read

Dnes skončil termín pro přihlášení se do soutěže družstev Billiard-Hockey. Oproti loňskému roku se hraje 1.liga tradičním historickým systémem na pěti stolech. Do první ligy se stihlo přihlásit sedm družstev. Mezi přihlášenými nechybí loňští vítězové a nejúspěšnější klub historie Dobrá Voda u Českých Budějovic. Stejně tak trojnásobní vicemistři z Brna-Bohunic – Doudeen Team. V rámci tradičních účastníků jsou přihlášeni i Dragoni z Modřic a též i nejstarší oddíl šprtecové historie SHL Brno.

Přihlásit se rozhodli i loni bronzové Boskovice s aktuálním mistrem republiky Jakubem Davidem. Nejzápadnějším týmem sezóny 2022 budou borci z hlavního města ČR – Prahy. Své druhé vystoupení si v nejvyšší soutěži družstev opět zkusí složený oddíl B.O.S Team. Naopak letos bude chybět čistokrevná Břeclav a do nejvyšší soutěže se nepřihlásil ani překvapivě oddíl z Mostu, který má tradičně největší členskou základnu, ale prvoligový oddíl se jim poskládat nepodařilo. Náhradou absence v nejvyšší soutěži družstev si vynahradili dvěma týmy v druhé lize družstev.

Mezi tradičními účastníky 2.ligy družstev ani pro rok 2022 nechybí Orli z Bohunic, Boskovice a Dragons.

Dva týmy pro sezónu 2022 překvapivě postavil Kadolec. Navázat na loňské výsledky a pokusit se získat umístění na bedně ve druhé lize se pokusí Šprti z Mutěnic. O jeden tým méně než loni přihlásil celek ze Žďáru nad Sázavou. Na přihlášky nezapomněl ani favorit soutěže Sokol Střelice. Naopak mezi účastníky chybí BHC Dobrá.

Hlavní prioritou pořadatelů bohužel v posledních letech bývá, aby se sezóna vůbec dohrála. Všechny sportovní akce bohužel svazuje pandemie a doufejme, že sezóna bude v pořádku dohraná a všichni se sejdou ve zdraví.

Podobné

Napsat komentář

Copyright © All rights reserved Doudeen Team. | Newsphere by AF themes.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com