16. 4. 2024

DOUDEEN TEAM

TABLE HOCKEY ELITE – MISTR ČR 2022 – EUROPEAN MASTERS 2023 – ŠPRTEC – BRNO BOHUNICE

Table hockey elite

OREL CUP ČP36
MČR 2024

Doudeen Team

Jsme tým lidí, které spojuje zajímavý sport a touha vítězit. První zmínky o stolním hokeji v Bohunicích se datují k roku 1992. Sdružujeme hráče všech věkových kategorií. Naše hlavní aktivity jsou pořádání zájmových kroužků, prezentace stolního hokeje a účast v republikových respektive v evropských soutěžích. Nebráníme se však ani jiným sportovním či kulturním aktivitám. Ta hlavní je součinnost s jednotou Orel Brno Bohunice, která je pro nás domácím působištěm od počátku našeho vzniku.

Table hockey elite

Na tradici a slavnou minulost klubu THE Pařez Brno (v prvních sezónách jako THE Brno a THE Lužánky Brno, v poslední pak THE Random Brno a po fůzi s KSH Orel Bohunice) navazuje Doudeen Team. K tradici obou předchůdců (THE Pařez Brno a KSH Orel Bohunice – se klub hlásí v názvu svého rezervního celku ve 2.lize THE Orel Bohunice, který je zároveň tradiční účastník druhé nejvyšší soutěže ČR.

Hosting

THE Pařez Brno

Tým THE Pařez Brno sbíral ve druhé polovině devadesátých let jednu trofej za druhou. Po té co opustil původní působiště v DDM Lužánky, fúzoval s dalším prvoligovým celkem KSH Orel Bohunice zakotvil právě v Brně – Bohunicích. Sezóna 2001 byla pro toto družstvo poslední. V orlovně začali budovat nový oddíl postavených na vlastních odchovancích nesoucí název Doudeen Team. Ke svému mateřskému oddílu se hlásí oddíl myší na rameni týmového dresu.

Partneři, sponzoři

Copyright © All rights reserved Doudeen Team. | Newsphere by AF themes.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com